Sponsoringtarieven Diner, Beurzen en Granendag

Sponsoring vanaf nu eenvoudiger én met meer visibiliteit

Sinds 1 januari 2023 is ons sponsoringsysteem grondig veranderd. Voortaan geldt een sponsoring voor alle evenementen die in de loop van het jaar georganiseerd worden, en niet meer voor elk afzonderlijk evenement.

Wij werken voortaan met 4 sponsoringpakketten: bronze, silver, gold en platinum. Elk pakket omvat een brede waaier aan voordelen die u in onze folder  kan terugvinden.

De voor 2023 geplande FEGRA events zijn de volgende:   

  • Nieuwjaarsreceptie op 11.01.23
  • FEGRA Diner op 23.03.23. 
  • 21e Gedelokaliseerde Beurs van de Brusselse Handelsbeurscommissie op 02.06.23.
  • Septemberbeurs op 27.09.23
  • Granendag december 2023 op 05.12.23
Op de Gedelokaliseerde Beurs in juni verwelkomen wij graag standhouders die hun bedrijf in de verf willen zetten. Het afhuren van een
standplaats is niet verbonden aan een
Sponsoringpakket. U kan deze optie apart of in combinatie met een sponsoringpakket nemen.

Bovendien hebt u de mogelijkheid om tijdens de Gedelokaliseerde Beurs een stand te huren, die niet verbonden is aan een Sponsoringpakket. U kan deze optie apart of in combinatie met een sponsoringpakket kiezen.Als standhouder wordt u vermeld als sponsor op het inschrijvingsformulier voor het event. Uw logo wordt ook geprojecteerd op een scherm tijdens het event.
De prijs voor een stand van 6m² op Gedelokaliseerde Beurs is 1.250 € (excl. BTW). Het inschrijvingsformulier moet vóór 15.05.23 ingediend worden.OVER FEGRA